Beste inwoners van Zuilichem en omstreken,

Dorpsdag Zuilichem 2024

Met trots kondigen we de Zuilichemse Dorpsdag aan, georganiseerd door onze Zuilichem Leeft in samenwerking met de andere verenigingen in het dorp. Dit speciale evenement vindt plaats op vrijdagavond 23 en zaterdagmiddag 24 augustus 2024 ter ere van het 25-jarig bestaan van de gemeente Zaltbommel.

Zorg ervoor dat je deze data alvast in je agenda noteert, want het belooft een feestelijke en onvergetelijke dorpsdag te worden met activiteiten en gezelligheid voor jong en oud. Er is voor iedere inwoner van het dorp iets leuks te doen, dus mis het niet! Houd onze website en social media in de gaten voor meer details en de gedetailleerde flyer met het volledige programma.

We kijken ernaar uit om samen met jullie dit bijzondere jubileum te vieren!

Save the Date: Zuilichemse Dorpsdag – 23 en 24 augustus 2024