Wij doen een warme oproep aan zowel bedrijven als particulieren om dit jaar en in de toekomst de activiteiten van Zuilichem Leeft mogelijk te maken en te ondersteunen. U kunt als donateur bijdragen aan het voortzetten van onze bruisende gemeenschap.

100 euro biljet

Als bedrijf of organisatie kunt u een donatie van € 100,- of meer doen, waarbij wij u graag bedanken met een vermelding op de Zuilichem Leeft-website en op ons sponsorbord dat tijdens al onze activiteiten zichtbaar zal zijn. Op deze manier kunt u uw betrokkenheid bij Zuilichem tonen en tevens profiteren van zichtbaarheid binnen onze gemeenschap.

Met uw sponsorbijdrage draagt u medeverantwoordelijkheid voor het behoud en de leefbaarheid van Zuilichem. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen indien u geïnteresseerd bent om sponsor te worden. Samen kunnen we bouwen aan een levendige en bloeiende gemeenschap waarin iedereen kan genieten van betekenisvolle activiteiten.

Uw steun maakt een wereld van verschil. Laten we samenwerken en Zuilichem Leeft tot grote hoogten brengen! Neem vandaag nog contact op met Zuilichem Leeft om uw sponsorbijdrage bespreekbaar te maken.