100 euro biljetIn 2016, het eerste jaar van haar bestaan, heeft Zuilichem Leeft een begroting van € 7000,- . Een deel van deze kosten is eenmalig, omdat dit samenhangt met de start van het project.

Van de gemeente Zaltbommel heeft Zuilichem Leeft € 1500,- startsubsidie ontvangen. Van de entree van de sportactiviteiten en de vrijwillige bijdragen van de deelnemers aan de andere activiteiten worden de inkomsten op € 3000,- begroot. Er is dus nog een tekort van € 2500,-.

Steun Zuilichem Leeft

Wij willen een beroep doen op bedrijven en particulieren om dit jaar, maar ook de komende jaren de activiteiten van Zuilichem Leeft mogelijk te maken en te continueren. Particulieren, bedrijven en deelnemers aan de activiteiten, kunnen donateur worden.

Bedrijven en organisaties die  € 100,- of meer doneren krijgen als tegenprestatie een vermelding  op de website van Zuilichem Leeft en op het sponsorbord dat tijdens onze activiteiten zichtbaar zal zijn. Met een sponsorbijdrage neemt u medeverantwoordelijkheid voor de leefbaarheid van Zuilichem. U kunt altijd contact opnemen met Zuilichem Leeft als u sponsor wilt worden.