Kom en geniet van een ontspannen middag vol plezier met een potje Jeu de Boules bij dorpshuis Den Ham in Zuilichem. Iedereen is welkom! Leo Monhemius en Wim Wibier organiseren wekelijks een vriendschappelijke competitie Jeu de Boules. Bij vragen of meer informatie, neem gerust contact op via Whatsapp (0652199587).

Wanneer en waar is de Jeu de Boules?

Kom langs bij de Jeu de Boules baan naast dorpshuis Den Ham en doe mee!

We spelen elke dinsdag vanaf 13:30 uur in de periode van april tot en met oktober. Als het weer tegenzit, spelen we diezelfde week op donderdag. Tijdens de zomermaanden schuift het speeltijdstip naar de avond, zodat we langer van het spel kunnen genieten.

Hoe kan ik met Jeu de Boules meedoen?

Wil je deelnemen aan dit gezellige spel? Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen een gezellige tijd te hebben in de buitenlucht. Word lid van onze Whatsapp groep om je aan te melden en op de hoogte te blijven van alle updates en eventuele wijzigingen. Het is de perfecte gelegenheid om sportief bezig te zijn en samen plezier te hebben onder de Zuilichemse zon.

Meer Informatie

Voor meer informatie over Jeu de Boules bij dorpshuis Den Ham, neem gerust contact op met Leo en Wim via Whatsapp (0652199587). We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen een fantastische tijd te beleven!

Geniet van elkaars gezelschap en laat de ballen rollen – Zuilichem Leeft en beide heren kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van Jeu de Boules bij dorpshuis Den Ham!