Dorpshuis Den Ham

Het Dorpshuis Den Ham is het culturele centrum van het dorp Zuilichem. Veel bewoners maken gebruik van het dorpshuis. Zo zijn er verenigingen actief, worden er sportactiviteiten gehouden, maar er zijn ook mogelijkheden voor verjaardagen, huwelijksfeesten, jubilea en vergaderingen etc.

Dorpsraad Zuilichem

De Dorpsraad Zuilichem, een groep vrijwilligers, zetten zich in om de algemene belangen van de inwoners van ons dorp Zuilichem te behartigen. De Dorpsraad is een gesprekspartner voor de gemeente Zaltbommel en klankbord voor de inwoners Zuilichem.

De Vier Heerlijkheden.

De Vier Heerlijkheden geeft u historische informatie over de vier dorpen Aalst, Brakel, Poederoijen en Zuilichem. De Stichting bezit een grote collectie foto’s waarvan een klein deel ook op de site te zien zijn. Verder krijgt u informatie over de stichting en de verschillende activiteiten, aanwinsten en uitgaven.

Die Kleyne Luyden

Toneelensemble ‘Die Kleyne Luyden’ (DKL) biedt al meer dan 65 jaar inwoners van Zaltbommel en omstreken de gelegenheid om hun acteerkunsten te vertonen. Theater De Poorterij vormt onze  thuisbasis. Daar repeteren we (op maandagavond) en voeren we onze reguliere voorstellingen op.