De activiteiten vinden plaats in dorpshuis Den Ham.

Zuilichem Leeft organiseert meerdere activiteiten voor de bewoners van Zuilichem en de bewoners van de omringende dorpen. De activiteiten zijn er op gericht om onderlinge ontmoetingen en contacten tussen de bewoners van het dorp op een leuke en gezellige manier te bevorderen.

Zo wordt er onder andere een open eettafel, wekelijks een sportavond georganiseerd. U bent uiteraard van harte welkom bij deze activiteiten. Daarnaast hopen we van tijd tot tijd een speciaal evenement te kunnen organiseren.

Alle activiteiten hebben als gemeenschappelijk thema “Samen”, dat staat voor actief en betrokken. Daarom worden de activiteiten beschreven door Samenzijn, Sameneten en Samenactief.

Vervoer van en naar ‘Den Ham’

We willen graag iedereen in staat stellen om deel te nemen. We kunnen niet zelf vervoer organiseren, maar wel bemiddelen, zodat bewoners samen kunnen reizen. Kent u iemand in uw omgeving die slecht ter been is of niet zelfstandig in staat is om te komen; biedt dan een lift aan en kom samen! Bent u eventueel bereid om iemand te halen en te brengen, geef dit dan bij uw aanmelding aan.

Georganiseerd door vrijwilligers

Zuilichem Leeft is een initiatief van een aantal dorpsgenoten van Zuilichem. Zij leveren als vrijwilligers een bijdrage aan de georganiseerde activiteiten. De initiatiefnemers proberen met behulp van subsidie van de gemeente Zaltbommel en het werven van sponsorgelden de activiteiten tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs te kunnen aanbieden.

Het hart van het dorp Zuilichem is het dorpshuis ‘Den Ham’. Zuilichem Leeft maakt voor haar activiteiten met genoegen gebruik van de faciliteiten van het dorpshuis ‘Den Ham’. U vindt het Dorpshuis ‘Den Ham’ aan de Burgemeester Hobolaan 1B, 5305 CP Zuilichem