Samenactief

Elke dinsdag van 19:00 tot 21:00 uur in de gymzaal van dorpshuis ‘Den Ham’.

Op zoek naar een leuke sportieve activiteit op dinsdagavond? Kom gezellig langs bij onze wekelijkse sportavond! We beginnen met een spannend potje badminton. De kosten voor deelname zijn slechts € 2,50 per keer. Graag contant en bij voorkeur gepast betalen. Geen zorgen als je geen racket hebt, wij zorgen voor alle benodigde materialen.

Het maakt niet uit of je een ervaren speler bent of gewoon zin hebt in wat recreatieve beweging. Bij ons kun je zelf kiezen of je een serieus partijtje wilt spelen tot 21 punten, of liever wat ontspannen recreatief speelt en na een kwartiertje wisselt. Het belangrijkste is dat je plezier hebt!

Vergeet niet je sportschoenen mee te nemen, want die zijn verplicht in de sportzaal. Let op: zwarte zolen zijn niet toegestaan om de vloer te beschermen. Twijfel je nog of deze activiteit iets voor jou is? Kom gerust langs om vrijblijvend een kijkje te nemen. Het is de ideale gelegenheid om te ontdekken of badminton jouw nieuwe passie kan worden.

Bij ons spelen we badminton volgens de officiële speelveldmarkeringen en met een professioneel badmintonnet. We zorgen ervoor dat alles tip-top in orde is, zodat jij je volledig kunt concentreren op het spel en de gezelligheid.

Mis deze kans niet om op een leuke en ontspannen manier actief te zijn. Kom naar onze sportavond en ontmoet nieuwe mensen, geniet van een partijtje badminton en ervaar de vreugde van beweging. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dinsdagavond!

Opmerking: We zijn altijd blij met bezoekers die geen sportieve ambities hebben, maar gewoon langs willen komen om gezellig bij te praten en elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom!

Jeu de Boules

Tijdens de zomermaanden, naast onze wekelijkse badmintonactiviteit, bieden we op dinsdagavond nog een andere leuke sportieve bezigheid: Jeu de Boules! Vanaf 19.00 uur kun je terecht op de jeu de boules banen bij het Dorpshuis om samen met andere enthousiastelingen dit traditionele spel te spelen.

Jeu de Boules, ook wel bekend als petanque, is een gezellige buitensport die zowel ontspannend als uitdagend kan zijn. Het spel draait om precisie, strategie en een vleugje competitie. Het is de ideale gelegenheid om buiten te genieten van de zomerse avonden terwijl je nieuwe mensen ontmoet en plezier hebt.

Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit een jeu de boules-bal hebt vastgehouden, maakt niet uit. Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht leeftijd of niveau. Onze vriendelijke deelnemers helpen je graag op weg en zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in de wereld van Jeu de Boules.

Dus kom naar de jeu de boules banen bij het Dorpshuis op dinsdagavond vanaf 19.00 uur en laat je meeslepen door de gezelligheid en de spanning van dit populaire spel. Breng je familie, vrienden en buren mee en geniet samen van een ontspannen avond vol plezier.

Opmerking: Deelname aan de Jeu de Boules-activiteit is gratis. Dus waar wacht je nog op? Doe mee en ontdek de charme van Jeu de Boules tijdens de zomeravonden op onze prachtige banen. We hopen je binnenkort te verwelkomen!