Zuilichem Leeft is opgericht door enthousiaste inwoners van Zuilichem met als doel om de leefbaarheid in ons dorp te verbeteren en de sociale banden tussen bewoners te versterken.

We willen graag bijdragen aan een levendige gemeenschap door het organiseren van diverse activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Het dorpshuis speelt hierbij een belangrijke rol als ontmoetingsplek voor alle inwoners van Zuilichem.

We geloven dat het dorpshuis een centrale plek moet zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, vriendschappen kunnen sluiten en de gemeenschap kan gedijen. Daarom zetten we ons in om het dorpshuis te vullen met activiteiten die passen bij de interesses en behoeften van alle bewoners.

Of u nu jong of oud bent, nieuw in het dorp of hier al lang woont, bij Zuilichem Leeft vindt u activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Samen werken we aan een hechte gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt en waardevolle verbindingen worden gemaakt.

Kom en ontdek wat Zuilichem Leeft te bieden heeft. Samen creëren we een bruisende en verbonden gemeenschap waarin de leefbaarheid en sociale samenhang tot bloei komen.

“Als mensen actief en betrokken zijn, heeft dit positieve effecten op onze samenleving en draagt het bij aan een levendige en aangename leefomgeving in het dorp.”