Sameneten

Elke 2e dinsdag van de maand van 17:00 tot 19:00 uur in dorpshuis ‘Den Ham’

Gezelligheid en gemak gaan hand in hand wanneer we samen eten. Daarom bieden wij, Zuilichem Leeft, elke maand een heerlijke driegangenmaaltijd aan voor alle inwoners van Zuilichem en omliggende dorpen. Voor slechts € 8,- per persoon kunt u genieten van deze smakelijke maaltijd. Het bedrag dient contant en gepast ter plaatse te worden betaald.

Om deel te nemen aan deze culinaire ervaring, is het noodzakelijk om u van tevoren aan te melden. De inschrijving sluit op vrijdag om 12.00 uur voorafgaand aan het evenement. Onze toegewijde vrijwilligers van Zuilichem Leeft staan klaar om u te verwelkomen.

U bent van harte welkom in het gezellige Dorpshuis ‘Den Ham’, gelegen aan de Burgemeester Hobolaan 1B, 5305CP Zuilichem.

We streven ernaar om iedereen in staat te stellen deel te nemen. Als u iemand kent in uw omgeving die slecht ter been is of niet zelfstandig kan komen, nodigen wij u uit om samen te komen en een lift aan te bieden. Bent u bereid om iemand te halen en te brengen, geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Mocht u niet in staat zijn om op eigen gelegenheid te komen, neem dan gerust contact met ons op. We regelen graag vervoer voor u, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de maaltijd. Uiteraard brengen wij u ook weer veilig thuis.

U kunt zich tot vrijdag 12.00 uur voorafgaand aan het evenement aanmelden via telefoonnummer 0632011115 of door gebruik te maken van het onderstaande aanmeldingsformulier.

De eerstvolgende open eettafel is op 11 juni 2024

~ Menu ~

Voorgerecht: Kippensoep
Hoofdgerecht:: Bami met kipspies en satésaus
Nagerecht: Surprise met zomerkoninkjes

Ja, schrijf mij in voor Sameneten!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Straat en huisnummer:

  Postcode en Woonplaats:

  U neemt deel de 2e dinsdag van:

  Aantal personen:

  Vervoer mogelijkheden:
  Ik beschik niet over vervoer en ben niet in staat om zelfstandig naar "Den Ham" te komen.
  Ik ben bereid om een dorpsgenoot een lift heen en terug naar "Den Ham" te geven.

  Ruimte voor eventuele opmerkingen: