SamenPlezier

Maak je klaar voor een gezellige avond, speciaal georganiseerd voor mannen die houden van gezelligheid, competitie en een lekker koud drankje! Welkom bij onze maandelijkse kroegavond voor mannen, waar de beste spelletjes en verfrissende drankjes samenkomen voor een mooie ervaring.

Betreed ons dorpshuis en laat de alledaagse sleur achter je. Hier draait het om plezier, vriendschap en het tonen van je vaardigheden in een verscheidenheid aan opwindende spellen. Dart, sjoelbak en jeu de boules zijn slechts enkele van de uitdagende activiteiten die op je wachten.

We hebben de prima speluitrusting en mooie banen klaarstaan om je vaardigheden te testen. Of je nu een doelzoeker bent, een meester in precisie of gewoon wilt ontspannen met een potje jeu de boules, er is voor elk wat wils. Verover die bullseye, schuif die sjoelstenen naar de hoogste score en werp die boules met precisie en finesse.

Het draait niet alleen om de spellen! De bar biedt een assortiment aan verfrissende drankjes om je dorst te lessen terwijl je geniet van de actie. De ervaren bartender van dienst zal ervoor zorgen dat je favoriete drankje altijd binnen handbereik is.

Onze mannenavond is ook een gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en bestaande vriendschappen te versterken. De sfeer creëert een band tussen mannen die houden van uitdagingen en plezier. Dus verzamel je vrienden, collega’s en medespelers en beleef samen een avond vol gezelligheid en kameraadschap.

Mis deze maandelijkse traditie niet! Zorg dat je de datum noteert en kom langs bij ons dorpshuis voor mannen, waar je kunt ontspannen, je vaardigheden kunt aanscherpen en de competitie kunt aangaan, allemaal onder het genot van een drankje.

Wanneer?

Elke Mannenavond is vanaf 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur in Dorpshuis Den Ham. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een leuke avond te beleven!

Schema Mannenavonden 2024
vrijdag 28 juni 2024
vrijdag 26 juli 2024 (zomerreces, afhankelijk van de aanmeldingen)
vrijdag 30 augustus 2024 (zomerreces, afhankelijk van de aanmeldingen)
vrijdag 27 september 2024
vrijdag 25 oktober 2024
vrijdag 29 november 2024
vrijdag 27 december 2024 (onder voorbehoud)

Je kunt je hier aanmelden