Zuilichem Leeft heeft een nieuwe activiteit gelanceerd voor alle dorpsbewoners: Jeu de Boules bij dorpshuis Den Ham! Dit gezellige spel biedt een uitstekende gelegenheid voor mensen van alle leeftijden om samen te komen en te genieten van een ontspannen middag vol plezier.

Elke dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur kunnen deelnemers zich verzamelen bij de Jeu de Boules baan naast dorpshuis Den Ham. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de donderdag van dezelfde week. Tijdens de zomermaanden wordt het speeltijdstip verschoven naar de avond, zodat iedereen nog langer kan genieten van het spel.

De activiteit wordt georganiseerd door Leo Monhemius en Wim Wibier, die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en iedereen zich welkom voelt. Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je contact opnemen met Leo en Wim via 0652199587.

Zuilichem Leeft nodigt alle dorpsgenoten uit om deel te nemen aan deze leuke activiteit en samen te genieten van een gezellig potje Jeu de Boules onder de Zuilichemse zon!

Zuilichem Leeft lanceert Jeu de Boules bij dorpshuis Den Ham