We zijn verheugd om een gloednieuwe activiteit aan te kondigen in ons geliefde dorpshuis Den Ham: “Soepen en Ontmoeten”! Op 30 april, vanaf 16:00 uur, nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan deze gezellige bijeenkomst.

“Soepen en Ontmoeten” belooft een heerlijke gelegenheid te worden om samen te komen, te genieten van heerlijke soep en natuurlijk om nieuwe en oude bekenden te ontmoeten. Voor slechts 3 euro per persoon kunnen jullie genieten van een smakelijke soepmaaltijd.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende soep hebben voor iedereen, vragen we vriendelijk dat bezoekers zich van tevoren aanmelden via dorpshuisdenham@gmail.com.

Deze eerste editie van “Soepen en Ontmoeten” belooft een geweldige start te worden voor een reeks gezellige bijeenkomsten, waarbij we de verbondenheid binnen onze gemeenschap willen versterken. Vergeet niet dat onze tweede bijeenkomst gepland staat op dinsdag 28 mei.

Dus zet het in je agenda, 30 april om 16:00 uur in dorpshuis Den Ham! Breng je eetlust mee en laten we samen genieten van heerlijke soepen en fijne ontmoetingen.

Tot dan!

Soepen & Ontmoeten in Dorpshuis Den Ham
Getagd op: