Een nieuw tijdperk begint bij Zuilichem Leeft, waar Piet van Wesemael heeft besloten af te treden als voorzitter na vele jaren van toegewijd leiderschap. Sinds de oprichting van de organisatie is Piet een van de belangrijke drijvende krachten geweest achter de activiteiten die de gemeenschapszin in Zuilichem hebben versterkt.
Als een van de initiatiefnemers heeft Piet een waardevolle rol gespeeld in het opbouwen van Zuilichem Leeft tot wat het vandaag is. Zijn inzet heeft geleid tot diverse evenementen en projecten die de lokale gemeenschap hebben verrijkt.

Op 1 maart 2024 vond de bestuurswisseling plaats, waarbij Piet van Wesemael officieel aftrad als voorzitter. Het afscheid van Piet werd gemarkeerd op 12 maart 2024, een moment waarop zijn bijdrage aan Zuilichem Leeft werd erkend en gewaardeerd door de gemeenschap.
Met respect voor zijn bijdrage kondigen we aan dat Hubertine Wibier de rol van voorzitter zal overnemen. Hubertine staat bekend om haar betrokkenheid bij de gemeenschap en haar enthousiasme om bij te dragen aan positieve veranderingen.

Terwijl we afscheid nemen van Piet van Wesemael als voorzitter, kijken we met vertrouwen uit naar de toekomst onder leiding van Hubertine Wibier. Samen zullen we blijven werken aan het versterken van de gemeenschapsbanden en het creëren van een levendige en inclusieve omgeving voor alle inwoners van Zuilichem.

Piet van Wesemael treedt af als voorzitter van Zuilichem Leeft