Welkom bij onze Zuilichemse feestweek, het grootste evenement waar we trots op zijn! Deze fantastische week zou niet mogelijk zijn zonder de onschatbare inzet van onze Oranjevereniging. Het is een feest voor jong en oud, met een gevarieerd programma waar voor iedereen iets te beleven valt.

Dit jaar hebben ze een breed scala aan activiteiten georganiseerd om aan ieders wensen te voldoen. Van de energieke Playbackshow voor zowel kinderen als volwassenen tot de spannende Bingo-avond waarin prijzen te winnen zijn. Speciaal voor de kinderen hebben ze een leuke Kindermiddag gepland, vol spelletjes en plezier.

Voor onze actieve bewoners organiseren ze de gezellige 55+ bakplaten, waar zij kunnen genieten van heerlijke gerechten en elkaars gezelschap. Daarnaast is er de PubQuiz, een uitdagende quizavond vol algemene kennisvragen waar teams hun brein kunnen laten kraken.

Een van de hoogtepunten van de feestweek is “De Alleskunner van de ploeg”, een competitie waarin verschillende teams strijden om de titel van meest veelzijdige en behendige ploeg. Dit zorgt altijd voor veel plezier en enthousiasme!

Uiteraard kunnen we niet vergeten om de Tienkampspellen te noemen, waarin teams deelnemen aan diverse sportieve uitdagingen en hun vaardigheden op de proef stellen. Het is een geweldige gelegenheid om samen te werken, te lachen en gezonde rivaliteit te ervaren.

En laten we de geweldige Muziekavond niet vergeten, waarbij ze een spetterende show, getalenteerde artiesten of een fantastische liveband presenteren. Wat denk je van een avond met de band De Coronas en de afsluiter met DJ Theo vd Wiel. Het zijn avonden vol muziek, dans en plezier, waarbij iedereen zich kan uitleven op de dansvloer.

Dit is slechts een greep uit de vele gezellige activiteiten die ze tijdens onze feestweek aanbieden. We nodigen iedereen uit om deel te nemen, samen met vrienden, familie en buren. Het wordt een onvergetelijke week vol plezier, samenhorigheid en gemeenschapszin.

Noteer deze datum in uw agenda en maak u klaar voor een geweldige tijd. We kunnen niet wachten om u te ontmoeten op onze jaarlijkse feestweek, waar plezier en vermaak centraal staan. Tot dan!

Het programma van de Feestweek vind je hier.

Oranjevereniging organiseert feestweek Zuilichem 16 juni t/m 24 juni 2023