Op 26 februari zal wethouder Gijs van Leeuwen een werkbezoek brengen aan Zuilichem. Zuilichem Leeft wil de wethouder kennis laten maken met de sociaal maatschappelijke aspecten van Zuilichem.

Om 15.00 uur start hij met een bezoek aan de zorgboerderij van Jacques en Bea van ’t Hoog. Daarna wordt de School met de Bijbel bezocht. Rond 16.30 uur arriveert hij bij het Dorpshuis Den Ham. Hij zal daar meespelen met het jeu de boules. Daarna krijgt hij een rondleiding door het dorpshuis door de voorzitter van het bestuur van het dorpshuis, Daniella van der Leij.

Voordat begonnen wordt met de open eettafel, waaraan hij deel zal nemen, zullen het Dorpshuis en Zuilichem Leeft een plan presenteren om het dorpshuis te verbeteren en te moderniseren en met nieuwe activiteiten in de toekomst te vitaliseren.

Na afloop van de open eettafel, rond 18.45 uur, worden inwoners van Zuilichem in de gelegenheid gesteld om nader kennis te maken met de dorpswethouder en vragen te stellen. Daarna is de wethouder nog in de gelegenheid om  deel te nemen aan het badminton. Rond 20.00 uur zal het werkbezoek van de wethouder worden afgesloten.

Bezoek dorpswethouder Van Leeuwen aan Zuilichem