Dinsdag 13 november a.s. is er van 14.00 uur tot 16.00 uur weer een “Samenzijn” in dorpshuis Den Ham aan de Burgemeester Hobolaan 1B te Zuilichem. De toegang is gratis. U kunt gewoon binnen lopen, aanmelden is niet nodig. We vragen iedereen wel om op tijd aanwezig te zijn, zodat we ook om twee uur kunnen starten.

Deze middag is Inge de Haas van bibliotheek Rivierenland weer bij ons te gast. Zij kan u alles vertellen over het optimaal gebruik van een iPad of iPhone. Ook de e-reader heeft voor haar geen geheimen. Zou u ook graag meer willen weten over het gebruik van deze moderne elektronica? Hebt u vragen over bijvoorbeeld instellingen, apps, e.d.? Kom dan 13 november naar het dorpshuis. Als u uw eigen apparaat meebrengt kunt u de opgedane kennis direct in praktijk brengen. Maar ook zonder iPad of iPhone of e-reader bent u van harte welkom op deze inloopmiddag.

Ipad café 13 november a.s.