Sinds kort ligt er een Jeu de Boulesbaan bij het Dorpshuis Den Ham. De baan is gerealiseerd in samenwerking met het dorpshuis en Zuilichem Leeft en gefinancierd door de gemeente Zaltbommel. Het dorpshuis heeft in dat kader het plein voor het dorpshuis een opfrisbeurt gegeven. Het is de bedoeling dat in het voorjaar van 2018 de baan officiel in gebruik genoemen wordt. Maar hij ligt er, en natuurlijk mag er nu ook al op gespeeld worden. We hopen dat er met veel plezier gebruik gemaakt gaat worden van de baan en dat iedereen er zorgvuldig mee omgaat. Hij is van ons allemaal!

De Jeu de Boulesbaan wordt beheerd door Zuilichem Leeft. Als je zelf Jeu de boulesballen meeneemt kun je hier altijd een balletje gooien. Jeu de boules is een spel dat nog leuker is als je het met meerdere mensen doet.

Maar hoe vind je die mensen? En wat als je geen jeu de boulesballen hebt. Zuilichem Leeft heeft daarom een groepsApp gemaakt. Iedereen kan zich daarbij aanmelden via info@zuilichemleeft.nl . Je kunt op deze wijze dan mensen benaderen om met je te spelen, maar ook vragen of iemand van Zuilichem Leeft  Jeu de boulesballen beschikbaar kan stellen of  je een beetje wegwijs kan maken met de regels.

 

Jeu de Boulesbaan