Expositie voor en door alle inwoners van Zuilichem.

Zuilichem Leeft organiseert op 11 november a.s. een expositie in het dorpshuis. Op deze dag nodigen we alle inwoners van Zuilichem uit om te komen kijken naar alle vormen van huisvlijt, gemaakt door hun plaatsgenoten.
Iedereen die thuis schildert, tekent, beelden maakt, handwerkt, potten bakt of andere mooie dingen maakt mag zich aanmelden om dit op deze dag te laten zien in het dorpshuis. Deelname is gratis en we geven u de gelegenheid om uw producten eventueel te verkopen.
U kunt zich aanmelden via info@zuilichemleeft.nl. U kunt bellen voor aanmelding of informatie naar Mariska Mussert, telefoon 0632011115.
Wilt u bij aanmelding, behalve uw naam en adresgegevens, ook uw email adres vermelden en waarmee u wilt exposeren?
Wij hopen op enthousiaste reacties en veel bezoekers. De expositie is van 10.30 tot 16.30 uur. In het dorpshuis zijn lekkere soep en belegde broodjes verkrijgbaar.
De gehele dag wordt de door ons zelf opgenomen film en de foto’s die wij hebben gemaakt van de voorbereidingen, schilderen van de vlaggen, trainingen, opbouw van het podium en de voorstelling van “Aan Weerszijden” vertoond.
Ook zijn de foto’s van het project Jong & Oud, een project van Zuilichem Leeft en groep 6 van de School met de Bijbel, te bewonderen.

Expositie voor en door alle inwoners van Zuilichem