Zuilichem Leeft!  organiseert op 10 januari een tabletcafé in het dorpshuis.

Dinsdag 10 januari 2017 is er van 14.00 uur tot 17.00 uur weer een “Samenzijn” in dorpshuis Den Ham aan de Burgemeester Hobolaan 1B te Zuilichem. De toegang is gratis.

Deze middag is Inge de Haas van bibliotheek Rivierenland bij ons te gast. Zij kan u alles vertellen over het optimaal gebruik van een tablet of iPad, een smartphone of iPhone. Ook de e-reader heeft voor haar geen geheimen. Zou u ook graag meer willen weten over het gebruik van al deze moderne elektronica? Heeft u vragen over bijvoorbeeld instellingen, apps, e.d.? Kom dan 10 januari naar het dorpshuis. Als u uw eigen apparaat meebrengt kunt u de opgedane kennis direct in praktijk brengen. Maar ook zonder tablet e.d. bent u van harte welkom op deze inloopmiddag.

 

Tabletcafé 10 januari 2017