Zuilichem Leeft!  nodigt u uit voor een gezellig etentje op 27 september.

Dinsdag 27 september bent u weer van harte welkom bij onze maandelijkse activiteit Sameneten in dorpshuis “Den Ham” aan de Burgemeester Hobolaan 1B te Zuilichem.

Vanaf 17.00 uur staat de deur open en is er nog even tijd voor een borrel en een praatje. Rond 17.30 uur kan men plaats nemen aan de eettafel(s) waar het eten zal worden opgediend. Het driegangen diner kost incl. een consumptie € 8,00. Dit kan direct bij binnenkomst en liefst gepast betaald worden. Het menu van deze maand is te vinden op onze website. Wanneer u niet in staat bent om op eigen gelegenheid te komen, kunt u ons altijd bellen. Wij komen u dan ophalen en brengen u natuurlijk ook weer thuis.

Sameneten doen we met iedereen. Ook met inwoners van de omliggende dorpen, en ook met jong en oud, iedereen is welkom. Aanmelden kan via onze website www.zuilichemleeft.nl, per email info@zuilichemleeft.nl of telefonisch 06-32011115 (Mariska Mussert). Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 24 september 12.00 uur.

 

Open eettafel 27 september