Zuilichem Leeft!  gaat 6 september op bezoek bij Zorgboerderij De Ommedijkerhoeve.

 Zuilichem Leeft wil het nieuwe seizoen op dinsdag 6 september graag starten met een leuke activiteit voor Samenzijn: een  bezoek aan zorgboerderij “De Ommedijkerhoeve”. Deze boerderij van Sjaak en Bea van ‘t Hoog is een biologische melkveehouderij, die ook zorg draagt voor dagbesteding van volwassenen en kinderen. De boerderij ligt aan de Parallelweg 3 te Zuilichem, ongeveer ter hoogte van tankstation Teeuwen aan de Van Heemstraweg.

We verzamelen om 2 uur in het dorpshuis. Ter plekke regelen we het vervoer. U kunt er op de fiets naar toe, met uw eigen auto of meerijden met iemand. Sjaak en Bea geven uitleg over hun bedrijf en we krijgen een rondleiding en een consumptie. Voor geïnteresseerden zijn er, afhankelijk van het weer, verschillende activiteiten mogelijk, waaronder boerengolf. We adviseren u om gepaste kleding te dragen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze uitnodiging maar om de ontvangst goed te kunnen regelen is het wel van belang dat we weten hoeveel mensen er deelnemen. Opgeven uiterlijk zaterdag 3 september voor 12.00 uur via 0418-640617 (Piet van Wesemael) of via info@zuilichemleeft.nl

www.deommedijkerhoeve.nl

6 september bezoek bij Zorgboerderij De Ommedijkerhoeve