Loco burgemeester Adri Bragt geeft het officiële startseinVandaag was het zo ver! De start van de activiteiten van Zuilichem Leeft.  Dorpsgenoten, het bestuur, geïnteresseerden en het koor de Disselzangers, verzamelen zich bij Dorpshuis Den Ham. Iedereen drinkt een drankje en wacht op de komst van van onze locoburgemeester Adri Bragt.

Klokslag half drie gaat het officiële gedeelte van start. Voorzitter Piet van Wesemael heet iedereen van harte welkom. Hij geeft aan wat de gedachte is achter het initiatief van Zuilichem Leeft. Wat er inmiddels is georganiseerd en nodigt iedereen uit om mee te denken over wensen of nieuwe initiatieven. Daarna geeft hij het stokje over aan locoburgemeester Adri Bragt.

Het is de locoburgemeester onmiddellijk duidelijk waar de trommelstokken voor bedoeld zijn. Voordat hij echter overgaat tot tromgeroffel, onderstreept hij het belang van het initiatief en het belang voor ons dorp. Dan is moment daar, met drie dubbele ferme slagen op de trom is het officiële startsein gegeven voor Zuilichem Leeft!

Na de succeswensen zetten de Disselzangers hun eerste nummer in en is het tijd voor het feestelijke gedeelte.

Bekijk de alle foto’s van de feestelijke opening op onze Facebook pagina.

De start van Zuilichem Leeft is officiëel