Op dinsdag 22 maart a.s. zal de officiële start zijn van de activiteiten van ‘Zuilichem Leeft’. Door het hele dorp en daarbuiten zijn flyers verspreid en op veel plaatsen hangen affiches, zodat iedereen weet dat ‘Zuilichem Leeft’ bestaat en wat het te bieden heeft.
De opening zal op ludieke wijze worden verricht door loco-burgemeester Adri Bragt op 22 maart om 14.30 uur, vanaf 14.00 uur is iedereen welkom in het Dorpshuis ‘Den Ham’, Burgemeester Hobolaan 1b in Zuilichem.
Na de officiële opening is er een optreden van de Disselzangers, een koor uit Ammerzoden met een repertoire van Nederlandstalige liedjes. Er is gelegenheid om kennis te maken met de initiatiefnemers van ‘Zuilichem Leeft’ en vragen te stellen over de activiteiten en het programma. Er is een demonstratie koersbal en geïnteresseerden kunnen onder deskundige leiding een poging wagen om ook een balletje te gooien.

Tegen 17.00 uur is het einde van het programma.
De week daarna, op dinsdag 29 maart is van 17.00 tot 19.00 uur de eerste open eettafel, u kunt zich hiervoor nu al opgeven, via de website www.zuilichemleeft.nl per mail info@zuilichemleeft.nl en telefonisch op 0632011115 (Mariska Mussert),. De driegangen maaltijd kost incl. een drankje € 8.00, u kunt ter plaatse (contant) betalen. De eettafel is, evenals de andere activiteiten van ‘Zuilichem Leeft’, toegankelijk voor jong en oud.
Dinsdag 5 april is de eerste reguliere inloopmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, later op de dag vindt dan van 19.00 tot 21.00 uur de eerste sportavond plaats.
De initiatiefnemers van ‘Zuilichem Leeft’ nodigen u van harte uit om aan de activiteiten deel te nemen.

‘Zuilichem Leeft’ gaat op 22 maart van start